Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gesprek met twee bevolgen melkveehouders

september 24 @ 12:15 - 13:15

€5.50 – €25.00

‘Door diversiteit te vieren, worden we allemaal sterker’

Workshop sessie – Perspectief van de melkveehouderij

Ontdek het belang van de bodem, biodiversiteit en gezondheid vanuit het perspectief van de melkveehouderij. Ga in gesprek met Marrit Kyung Ok Schakel en Irene Prinsen-Bruins.

Twee bevlogen melkveehouders die beiden op hun eigen manier invulling geven aan boeren met de natuur en produceren van lokale ambachtelijke producten. Neem deel aan deze interactieve sessie waarbij je aan de hand van hun producten wordt meegenomen naar het belang van de bodem voor hun bedrijfsvoering en kwaliteit van producten. Proef, ontdek en stel al je vragen.

Marrit Kyung Ok Schakel

Marrit Kyung Ok Schakel van boerderij Buitenverwachting. Zij is boerin, kaasmaker, biodiversity activist en moeder. Haar boerderij Buitenverwachting is een plek vol diversiteit; van planten, verschillende dieren en mensen. Dat proef je ook in haar producten: ‘De producten die ik maak zijn eigenlijk een soort weerspiegeling van hoe ik de wereld zie.’

Irene Prinsen-Bruins

Irene Prinsen-Bruins is diëtist en mede-oprichter/-eigenaar van ERF-1. Een biologisch melkveebedrijf met eigen melkverwerking tot dagverse zuivel en kaas. Daarnaast heeft de boerderij een melkwinkeltje aan huis met rundvlees van eigen koeien, boerderij educatie en verhuur van inspirerende vergaderlocatie. ERF-1 wil als boerderij midden in de samenleving staan. Zij zorgt voor de pachtgronden van de Kampenaren en brengt graag de lekkere en gezonde producten terug naar consumenten rondom het bedrijf.

Info over de tickets!!

Met het bestellen van een ticket voor deze workshop heb je de hele dag toegang tot het terrein en ook toegang tot de andere workshops die op deze dag plaatsvinden. Met 1 workshop tickets bent je de hele dag welkom om aan de workshops deel te nemen. In de week van 18 september krijg je hierover een mail, waarbij je je ook kunt inschrijven (gratis) op de andere workshops die deze dag plaats vinden.

Locatie:

De boerderij en landgoed van Studio Makkink & Bey in Kraggenburg, Noordoostpolder.

Adres: Hertenweg 22, 8317PP, Kraggenburg.

Bereikbaarheid

Met de auto: Kraggenburg bereik je met de auto vanaf Zwolle via de A6 vanuit Almere, via de N352.  Zowel vanuit Utrecht als vanuit Amsterdam is het 1 uur en 20 minuten rijden.

Met het OV: Tot Kampen kom je met de trein. Intercity naar Zwolle (intercity in de richting van Leeuwarden) en daarna de sprinter naar Kampen Zuid (sprinter in de richting Den Haag Centraal). Vanuit regio Amsterdam neem je de sprinter naar Zwolle en daarna ook de sprinter naar Kampen Zuid (sprinter in de richting Den Haag Centraal).

Vanuit Kampen Zuid is er een regiotaxi die je naar Kampen brengt. Deze regio taxi is een uur van te voren te boeken.

Voor carpoolen en andere reisopties neem contact met ons op via robin_vroom@wildekeuze.nl

 

Gegevens

Datum:
september 24
Tijd:
12:15 - 13:15
Kosten:
€5.50 – €25.00

Locatie

Studio Makkink & Bey – Noordoostpolder
Hertelweg 22
Kraggenburg, Flevoland 8317PP Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Toegangskaart standaard
Workshop + toegang terrein hele dag
18.00
Toegangskaart bij bovengemiddeld inkomen
Workshop + toegang terrein hele dag
25.00
Toegangskaart studenten en/of bij weinig financiele middelen
Workshop + toegang terrein hele dag
12.50
Toegangskaart Kinderen 5-1 jaar (onder de 5 jaar = gratis toegang)
Workshop + toegang terrein hele dag
5.50