Homepagina v1

Ben jij ook toe aan ‘n Wilde Keuze?

Voedsel vormt ons leven maar in de geïndustrialiseerde wereld zijn de meeste mensen ver verwijderd van de processen, ecosystemen, en de mensen, die ons voedsel produceren. Het beland bijna op magische wijze op je bord en de restjes verdwijnen even snel als ze gekomen zijn via de afvalbak onze achterdeur uit. Als je denkt aan het opwarmen van de aarde, dan denk je niet snel aan ontbijt, lunch en diner als klimaat veranderaars.

Ons voedselsysteem is even uitgebreid als ingewikkeld en de impact immens. Maar hierin ligt ook de kracht van voedsel. Voedsel is de geweldige verbinder, het maakt complexe vraagstukken tastbaar en grijpbaar. Wat we eten en hoe we eten is constant in beweging en kan ons veel vertellen over onze relatie tot de wereld om ons heen. Niet gewoon handelswaar, maar een centraal onderdeel van onze maatschappij en voor iedereen een dagelijks terug kerende keuze.

Zomer 2021

Vanaf 18 augustus opent ’n Wilde Keuze daarom haar deuren op het terrein van theatergezelschap Vis à Vis in Almere. Met een eerste pilot maken we een begin om via de verbeelding en met interactieve vormgeving, het verhaal van voedsel tastbaar, voelbaar, en leefbaar te maken. Theatergezelschap Vis à Vis speelt de komende twee jaar de voorstelling WILD over de rauwe realiteit van onze op hol geslagen eetcultuur. ’n Wilde Keuze gaat daarnaast op zoek naar hoopvolle mogelijkheden tot alternatieven.

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen en hoe je ’n Wilde Keuze kunt bezoeken deze zomer? Of heb je een idee of opmerking? Hieronder vind je al onze informatie.

Stichting ’n Wilde Keuze

robin_vroom@wildekeuze.nl

+31 644299975

Automatisch op de hoogte blijven? Meld je aan via onderstaand formulier

    Partners

    © ’n Wilde Keuze 2021 

    Kvk nummer: 82238715

    Stichting ’n Wilde Keuze