STICHTING ‘N WILDE KEUZE

Stichting ’n Wilde Keuze is in Maart 2021 opgericht met als doel om, via de verbeelding, de complexe klimaat- en biodiversiteitscrisis, en sociale vraagstukken, tastbaar en grijpbaar te maken voor een breed publiek.

Oprichtster, Robin Vroom, deed onderzoek naar het Nederlandse voedselsysteem en hoe zij de ontwikkelingen richting een duurzame, eerlijke, en gezonde voedseltransitie kon versterken. Tijdens zo’n onderzoek wordt snel duidelijk dat duurzame en inclusieve oplossingen al aanwezig zijn in alle lagen van ons voedselsysteem. Wat we nog missen is de capaciteit om deze ideeen op een grote schaal toe te passen en toegankelijk te maken voor iedereen. Het is de kunst om mensen op een speelse en inspirerende manier deze oplossingen te laten ervaren, in plaats van te focussen op wat niet mag

Dit geldt niet alleen voor ons voedselsysteem, om duurzame transities mogelijk te maken hebben we meer manieren nodig om mensen op positieve en interactieve wijze te betrekken bij de mogelijkheden van verandering. Zowel voor de maatschappij als in hun eigen dagelijks leven.

BESTUUR VAN ‘N WILDE KEUZE

Mascha Selhorst – Hoofd Commerciele Zaken Vis a Vis

Anouk Vijverberg – Transformation Director Bugaboo

Herman Kossmann – Founder / designer Kossmann.dejong

contact

Stichting ’n Wilde Keuze
Naam: Stichting ‘n Wilde Keuze
E-mailadress: robin_vroom@wildekeuze.nl
Telefoonnummer: +31 6 44299975

Stichting ‘n Wilde Keuze is een ANBI

zakelijke gegevens

KvK: 82238715
RSIN: 862389549
IBAN: NL91 TRIO 0320 2270 22