AGENDA 2023

Op reis met ’n Wilde Keuze

In 2023 creëert ’n Wilde Keuze een eerste mobiele voedseltafel om met haar natuur- en kunst programmering het voedsellandschap in Flevoland te ontdekken.

Schuif aan en laat je onderdompelen in de dynamische wereld van voedsel. Wat kun je verwachten?

In juli kun je een nieuwe voedseltentoonstelling bezoeken ontwikkeld door mbo studenten van Aeres MBO Almere. In augustus en september kun je aansluiten bij de nieuwe evenementenreeks van “SEIZOENS TAFERELEN” een samenwerking met Flevour.

Hieronder vind je de agenda. Vragen en/of opmerkingen. Laat het ons vooral weten: robin_vroom@wildekeuze.nl

VOEDSELTENTOONSTELLING FOOD ART ALMERE.

SEIZOENS TAFERELEN – Graan als lokale ambacht

HET ALTAAR DER VERSTOTEN VOEDSELWAREN – UTOPIA EILAND ALMERE

SEIZOENS TAFERELEN – DE BODEM ONDER JE GEZONDHEID

KOM KIJKEN, LUISTEREN, PROEVEN, RUIKEN en ETEN bij de rondreizende versie van ’n Wilde Keuze.

Hoe voeden we de wereld nu en in de toekomst op een manier die evenveel teruggeeft aan de aarde als dat ze neemt? Naast de fysieke tentoonstelling in juli 2023, organiseert ’n Wilde Keuze verschillende SEIZOENS TAFERELEN in samenwerking met Flevour. Op speelse, theatrale en culinaire wijze geven we kleur aan actuele discours over de landbouw.

Ervaar wat de seizoenen voor ons in petto hebben tijdens de evenementen reeks ‘Seizoens taferelen’. Laat je meenemen op een reis die je verbindt met de natuur, de smaken van het seizoen en ontdek de verhalen die hier achter schuilgaan. Elk seizoen brengt namelijk zijn eigen taferelen met zich mee en dient als inspiratiebron voor de lokale keuken. 

Kortom, wij dekken komende zomer de tafel met verschillende seizoens taferelen. Schuif jij ook aan?